GREGAL - EL CONFORT DE LA LLAR

Mérida, 3 (Vilanova i la Geltrú)

Benvinguts a aquestes dues exclusives cases aparellades úniques a la zona pels seus acabats de qualitat, disseny i confort.

Ubicades a l’entrada de la Collada, cantoneres amb la via principal, trobareu la que pot ser la casa dels vostres somnis, ben distribuïda, amb acabats de gamma alta, dissenyada per aprofitar la lluminositat, l’amplitud dels espais i gaudir d’una vida confortable i de qualitat.

En conjunt, a la vostra llar podreu gaudir del benestar d’una casa amb 5 estances, 3 banys, 1 aseo, garatge, jardí, piscina i solàrium; tot amb acabats de gamma alta i eficiència energètica.

Només arribar a l’entrada trobareu una porxada on aparcar el cotxe i accedir a la vivenda, donant pas a una vista diàfana de tota la planta amb el jardí i piscina de fons. En aquesta planta baixa, trobareu una cuina de disseny totalment equipada i integrada al menjador amb llar de foc i grans finestrals amb vistes i accés al jardí amb piscina, a banda en aquesta mateixa planta també hi tindreu un bany i una pràctica estança.

En accedir a la primera planta a través d’un distribuïdor tindreu accés per una banda a dues habitacions dobles exteriors i a un bany amb acabats de disseny; per altra banda una habitació suite amb vestidor integrat i espectacular bany de disseny, a més aquesta mateixa planta també disposa d’un espai específic per a la bugada amb rentadora i assecadora. 

A través de la primera planta i per una robusta i atractiva escala de cargol podreu accedir a un espai diàfan sota coberta que tant pot ser sala de jocs, d’estudi o despatx segons les vostres necessitats, l’estança disposa també d’aseo i dona accés a una terrassa solàrium.

 

© Metanoien Investors, S.L., 2022

Política de privacitat | Política de cookies